Hvid van

ERHVERVSLEASING

Erhvervsleasing betyder, at firmaet betaler alle omkostningerne i forbindelse med din bil.Hvis du kører privat, så bliver du beskattet.Få alt du gerne vil vide om erhvervsleasing her på siden eller ved kontakte os.

Erhvervsleasing af firmabiler bliver mere og mere udbredt. Det er ingen hemmelighed, at virksomheder i dag ønsker fleksibilitet i deres erhvervsleasing aftaler.

Aftaler indgået med erhvervsleasing er efterhånden mere almindeligt end sjældent, indenfor alt lige fra maskiner til biler. Den økonomiske uafhængighed ved erhvervsleasing frem for købsaftaler, er meget værd for virksomheder i dag. De store midler skal ikke op af lommen, og medarbejderne kan hurtigt blive fornuftigt kørende for meget små penge.

Hvordan fungere erhvervsleasing?

Erhvervsleasing foregår typisk ved, at kunden finder den bil han/hun gerne vil køre i. Herefter sætter vi jagten ind for at finde den helt rigtige bil. Vi bruger vores store netværk i Tyskland, hvor bilerne er i tip top stand, med masser af udstyr.

Når du har din leasing af firmabil gennem CityLeasing.net får du oplevelsen af service når det er bedst. Vi sørger for at alle vores biler leveres med fuld servicebog, så du kan være helt sikker fra det øjeblik du beslutter dig for at vælge en erhvervsleasing på din nye bil.

Send os en forespørgsel idag

Det er gratis og uforpligtende. Listen med fordele er lang, og vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring, for at sikre dig, den bedste løsning.
 

KONTAKT

EMAIL
Info@CityLeasing.net


TELEFON
+45 71999828

ADRESSE 

TAKSVEJ 7, 7400 Herning

Erhvervs leasing – en finansieringsform

Erhvervsleasing minder på mange måder om at leje. Det er en kontrakt, hvormed du får brugsretten til en vare, eksempelvis en bil, til en aftalt pris, til en aftalt periode med faste brugsvilkår. Kontrakten kaldes en leasingaftale og er udstedt af leasingselskabet.

Erhvervsleasing eller køb?

Når du indgår en aftale om erhvervsleasing, er det på en fast kontrakt for en nærmere fastsat periode. Leasingaftalen på en firmabil løber normalt fra 12 – 48 måneder, hvilket afspejler sig i det månedlige beløb til leasingselskabet.
 

Der findes to forskellige former for erhvervsleasing – det er enten finansiel erhvervsleasing eller operationel erhvervsleasing. Vi arbejder mest med finansiel leasing, det betyder, at du som leasingtager selv skal stå for restværdien af bilen når leasingperioden er udløbet.
 

Det er vigtigt at du sætter dig godt ind i dine behov når du skal lease en bil med erhvervsleasing.

Hvor mange kilometer kører du om året, hvor meget vil du beskattes af din nye firmabil, hvor lang tid vil du køre i bilen, skal du selv sørge for at få solgt bilen efter endt leasingperiode, eller skal leasingselskabet tage sig af det hele.
 

Der er mange muligheder når du vil lave en erhvervsleasing, men hos Importbilen sidder vi klar til at hjælpe dig igennem de mange forskellige tilbud.

TID TIL NY BIL?
Se alle vores biler på lager lige nu

Fordele ved erhvervsleasing
Fordelene er mange ved leasing af brugt firmabil. Her er 7 fordele:

1. Lavere beskatningsværdi
En bil, der er mere end 36 måneder gammel, har en markant lavere beskatningsværdi, ca halvering i forhold til en ny.

2. Mere for pengene

En bil, der importeres og har nogle år på bagen, har ofte markant mere udstyr og større motor end traditionelle nye firmabiler. Det giver dig langt større køreglæde, og virksomheden får en lavere omkostning. 

3. Billigere at vedligeholde

Langt de fleste biler nu om dage er kvalitetsbiler med lange serviceintervaller, og er kun marginalt dyrere i vedligeholdelse end en helt ny bil. For kunder, der lægger stor vægt på tryghed, kan en teknisk garanti tilkøbes. 

4. Lavere omkostninger

Hvis der indgås en leasingaftale for 12 måneder ad gangen, betyder det en faldende beskatningsværdi for dig, og derved lavere privat omkostning fra år til år.

5. Fleksibilitet i forhold til lovændringer

Ved en løbetid på 12 måneder, er sårbarheden for lovændringer langt lavere, netop set i lyset af de nye regler i forbindelse med Finansloven 2020. 

6. Der tages højde for ændringer i forretningen

Virksomheden har langt større fleksibilitet, fx hvis medarbejderen stopper midt i leasingperioden.

7. Rigeligt med muligheder

Flexleasing muliggør splitleasing, der helt fjerner beskatning af firmabil.